Om oss

Folksnakk utvikler og leverer strategi, konsept og kommunikasjon til merkevarer, prosjekter og kunder som tør å tenke utenfor boksen. Vi har sterk faglig kompetanse og en fleksibel arbeidsmodell som gjør at du får en stabil og kostnadseffektiv samarbeidspartner som først og fremst brenner for at din merkevare skal være den beste versjonen av seg selv. Hos oss får du tett oppfølging og full åpenhet - rett og slett et samarbeid du føler deg trygg i.

Våre tjenester

 • Forretningsutvikling
 • Merkevarebygging
 • Strategiutvikling
 • Konseptutvikling
 • Digital rådgivning
 • Prosessledelse
 • Prosjektledelse
 • Administrasjon

Folk

Silje

Rådgiver

Silje Kristin Granum er rådgiver i Folksnakk. Silje startet Folksnakk fra kjøkkenbordet i 2017 etter flere år som prosjektleder og konsulent, for både nasjonale og internasjonale merkevarer. Hun har også bred erfaring som styremedlem i organisasjoner og private bedrifter. Silje er stolt nerd med et kreativt hode i høygir som av og til trenger en puddersving eller to i skiheisen for å klarne tankene. Da passer det fint å ha kontorplass midt i fjellbygda - på Krux Innovasjonssenter Oppdal.

Engasjement

Samarbeid

Samarbeid er en av våre kjerneverdier i Folksnakk og noe vi er helt avhengig av for å løse utfordringene for kundene våre. I hver kunderelasjon har vi tett dialog og fysiske arbeidsmøter med en eller flere ansatte. Her foregår gode diskusjoner, idémyldring, planlegging, fremdrift og konkrete tiltak. Internt i Folksnakk samarbeider Silje og Tina ved å være rådgiver for hverandre. Like involvert i alle prosjekt kan ikke begge være, men vi stiller hverandre spørsmål, diskuterer og debriefer hverandre i etterkant for å bidra med kompetanse og støtte.

Det er så mange flinke aktører som leverer teknologi, design, synlighet og andre kreative, smarte tjenester som kundene våre har behov for. Her får vi, på vegne av kunden, gleden av å samarbeide med mange leverandører på ulike felt. Noen har kunden jobbet med før vi kommer inn i bildet, mens andre henter vi inn. I 2022/2023 har vi hatt gode samarbeid med blant andre Mari Aursand, Increo, Jarle Hvidsten, Hensikt, Sharefox, Hørt, Superponni og Gavin Tanguay

Ved å være lokalisert på Krux i Oppdal og Digs i Trondheim har vi dessuten den fine gevinsten med å finne interessante samtalepartnere og mennesker som inspirerer oss rett utenfor kontoret!

Mentorordning

Trondheim Opportunity er et årlig mentorprogram for 20 mentorer og 20 menteer i regi av Næringsforeningen i Trondheimsregionen. Menteene er innvandrere med høy utdanning uten relevant jobb. Mentorer er ledere med nettverk og bransjekunnskap.

I 2022/2023 har Silje, og delvis Tina, vært mentor for Manasi fra India. Manasi er høyt utdannet og har jobb. Men det store målet er å få fast arbeid. Silje har hatt flere samlinger i nettverket og kontinuerlig dialog med Manasi per telefon og mail. Norsk bedriftskultur, jobb-selvtillit og CV-skriving er noe av det som da har stått på agendaen. Tina har truffet Manasi to ganger med gjennomgang av regelverk, systemer og nyttige nettsteder relevante for Manasis arbeid og det hun ønsker å sette seg mer inn i. Dette har vært et spennende bekjentskap for begge parter!

Andre verv

Silje har tidligere vært styremedlem i Gjensidige Rennebu (4 år), Brettforbundet (2 år), Trondheim Markedsforening (1 år), Destinasjon Oppdal (1 år), Vitnett (1 år) og Enern Oppdal (2 år).

Hun er også redaksjonsmedlem i magasinet Oppdal:365 på fjerde året og har tidligere vært en del av markedsrådet til Destinasjon Oppdal.
  Folksnakk AS / Org. nr. 919 813 695

  Silje Kristin Granum
  silje@folksnakk.no
  926 03 634

   

  Post- og besøkadresse:
  O. Skasliens veg 1
  7340 Oppdal