Om Folksnakk

Vi er en nysgjerrig, kreativ og strategisk ressurs for kunden med sterk faglig kompetanse og en fleksibel arbeidsmodell som gjør at kunden får en resultatorientert og kostnadseffektiv partner.

Om Folksnakk

Folksnakk ble startet fra kjøkkenbordet i 2017 og er i dag et lite byrå med stor entusiasme for utfordrende prosjekter og kunder som tør å tenke utenfor boksen.
Byrået er et kompetansemiljø for forretningsutvikling og kommunikasjon der vår fremste oppgave er å legge til rette for økt verdiskaping hos våre kunder. Vi leverer tjenester innen strategi, konseptutvikling og kommunikasjon.

Vi er en nysgjerrig, kreativ og strategisk ressurs for kunden med sterk faglig kompetanse og en fleksibel arbeidsmodell som gjør at kunden får en resultatorientert og kostnadseffektiv partner. Vi er opptatt av god dialog og full åpenhet - rett og slett et samarbeid du skal føle deg trygg i.

Silje Kristin Granum er rådgiver og daglig leder i Folksnakk. Silje har fungert som rådgiver og prosjektleder for en rekke nasjonale og internasjonale merkevarer, og har også bred erfaring som styremedlem i organisasjoner og private bedrifter.

Tina Eliassen Hustad er prosjektleder i Folksnakk. Tina har mange års erfaring med administrativ ledelse, prosjektledelse og markedsføring fra blant annet reiselivet - og har en unik evne til å bidra med system og struktur i komplekse prosjekter.

Kom gjerne innom! Silje sitter som oftest på loftet på Innovasjonssenteret Krux midt i Oppdal sentrum, omringet av andre arbeidsjern og i umiddelbar nærhet til bygdas beste kanelsnurrer. Tina driver “distriktsavdelingen” i Trondheim fra 4.etg. på Digs i Krambugata, med nykverna kaffe bare noen trapper ned.

Samarbeidspartnere