Tjenester

Rådgivning

Folksnakk tilbyr rådgivning tilpasset kundens behov.

Strategier, konsept, merkevarebygging, valg av kommunikasjonskanaler, markedsbudsjett og prioriteringer, potensielle samarbeidspartnere

Prosjektledelse

Folksnakk kan prosjektledelse! Trenger du at noen holder i trådene eller koordinerer prosjektet ditt? Folksnakk kan lede tidsbestemte prosjekter, bidra til søknader, bestilling og budsjettprosesser, koordinere andre eksterne leverandører, holde i tidsfristene og bidra til rapportering og evaluering av prosjektet.

Konseptutvikling

Konseptutvikling

Kommunikasjon

Kommunikasjon

Forretningsutvikling

Forretningsutvikling

Administrasjon

I enhver bedrift er det mange administrative oppgaver som kontinuerlig må løses. Folksnakk kan bidra med enkeltoppgaver kunden ikke selv ønsker å prioritere tid på eller har ressurser internt til å arbeide med.

Bestillerkompetanse

Bestillerkompetanse og kravspesifikasjoner
Folksnakk kan bidra til å formulere bestillingen din slik at du får det du som kunde trenger! Kanskje skal du bygge opp nettsiden din på nytt, men vet ikke hvilken plattform eller leverandør du skal velge? Kanskje trenger du bare hjelp til å sette “tekniske” ord på behovene?

Tekst

Tekst

Annonsering/synlighet

Hvis din merkevare har behov for betalt synlighet eller det er relevant å kjøre kampanjer for nyheter, ledig kapasitet, arrangementer, høytider eller hva det måtte være - har Folksnakk ekspertise gjennom sine samarbeidspartnere. Folksnakk har et godt etablert samarbeid med Hensikt som er knallgode på Google og sosiale kanaler. Folksnakk hjelper deg med hva du trenger å levere, til hvilken tid, og Hensikt kjører annonseringen. Underveis i annonseringen blir gjøres nødvendige justeringer slik at din bedrift får mest mulig ut av markedskronene. Ved endt periode får du fyldige rapporter, skriftlig og muntlig, av resultater og råd til videre arbeid.

  Folksnakk AS
  Ola Setroms veg 17
  7340 Oppdal
  Org. nr. 919 813 695

  Avd. Trondheim
  DIGS
  Krambugata 2
  7011 Trondheim

  silje@folksnakk.no
  Tlf 926 03 634

  tina@folksnakk.no
  Tlf 981 05 451